Koirat

Maksi (hirvee harmikoira, hirvikoir/karhukoira)
Maksi 6v. kilpailee tottelevaisuudessa voittaja luokassa ja treenailee aktiivisesti pelastuhakua sekä verijälkeä. Se on luonteeltaan rauhallinen, luotettava ja rohkea. Maksi toimii apunani ongelmakoirien kanssa.

Ansa (fi tva bh myytin aamutähti, bordercollie)
Ansa 3,5v. on pieni ja pippurinen bordercollie narttu joka tuli muutti meille 2009 jouluna. Ansa vaihtoi kotia 2vuotiaana kun Ansan perheeseen alettiin odottaa perheenlisäystä. Ansalla oli kasa ongelmia tuliaisina mutta kaikista niistä ollaan päästy. Se toimii tällähetkellä  ykkös kisakoiranani niin tokossa kuin agissakin. Harrastamme lisäksi hakua ja paimennusta aina kun vain aika antaa myöden. Ansa valioitui tokossa 9koekäynnillä, tokon harrastamisen Ansa aloitti 2vuotiaana.

Rino (blakcsoleran kronk, welsh corgi cardigan)
Rino 2,5v. on lauman ikiliikkuja ja mieleltään aivan pentu. Aina iloinen ja onnellinen hassu pieni koira. Rino harrastaa aktiivisesti tokoa sekä pelastushakua myös agility, rallytoko ja koiratanssi ovat Rinolle tuttuja juttuja myös lampaita Rino on käynyt pyörittelemässä. Rinolla ei ole vielä kovasti kisakokemusta koska meillä on ollut huonoa tuuria sen selän kanssa. Selkä on välillä kipeä rappetuneiden välilevyjen takia, tällä hetkellä tilanne on kuitenkin hyvä ja treenailu jatkuu.